Over ModuleBuilder

1. Geschiedenis

ModuleBuilder is in 2006 opgestart door Dirk De Nijs…

Zaakvoerder Dirk De Nijs is een expert in information security en heeft een rugzak gevuld met inzicht, ervaring en een indrukwekkende lijst certificaten in project management en security technologieën. Dirk spreekt niet alleen de technische taal van IT security maar begrijpt als geen ander de processen binnen een bedrijf die steeds complexer en delicater worden. Met ModuleBuilder schuift hij als mentor en coach mee aan tafel om uw bedrijf te analyseren, te optimaliseren en oplossingen te installeren rond ICT & information security in de breedte en de diepte.

Samen beschermen we uw kritische data en IT infrastructuur.

 

2. De mensen

ModuleBuilder bestaat uit een kernploeg van IT & Cyber security experts…

Bent u een KMO of een multinational? Heeft u een kleine vraag of wenst u uw volledige ICT infrastructuur onder de loep te nemen? Zoekt u ondersteuning voor uw IT afdeling of een security workshop voor al uw medewerkers? ModuleBuilder bestaat uit een kernploeg van security experts die zich dagelijks inzet om kwaliteit te leveren en de beste service te garanderen. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in uw data security vraagstukken en denken proactief mee na over de beste strategie.

Een audit, een nieuw security beleid uittekenen, een workshop of een lezing over cybercrime?

U kan kiezen voor één expertise of een volledige aanpak en begeleiding van A tot Z.

 

3. Digitale mentaliteit 3.0…

ModuleBuilder heeft een digitale mentaliteit 3.0…

ModuleBuilder is een betrouwbare business partner voor IT professionals en gedreven kmo’s of multinationals uit allerlei sectoren, van financiële tot medische instellingen. ModuleBuilder kijkt met een realistische maar positieve blik naar de toekomst en volgt de nieuwste trends en evoluties in de digitale & security wereld op de voet. Vandaag kan u een beroep doen op onze security consultants zodat u zich morgen stevig én veilig kan positioneren in uw future proof business.

Wij zorgen voor een stevige upgrade van uw information security beleid zodat u zich 100% kan concentreren op uw core business.

  • Tweets