KMO's

Bent u als KMO al in orde met de nieuwe Europese GDPR richtlijn?
Hoe gaat u om met de privacy gegevens van uw klanten en werknemers?
Bent u voorbereid op externe bedreigingen zoals hacking of cybercrime?

 

ModuleBuilder beschermt uw kritische data en IT systemen.

Een goed beveiligde en doordachte ICT infrastructuur is voor een kleine onderneming net zo belangrijk als voor een grote multinational. ModuleBuilder is graag uw betrouwbare rechterhand die veilige IT-oplossingen op maat van uw bedrijf adviseert, ondersteunt en installeert. Wij richten onze focus op processen en personeel want alles start met een bewustwording rond het veilig beheer van uw kritische data.

Wij beschermen vandaag uw bedrijfsprocessen van morgen en garanderen dat uw IT infrastructuur bij ons in veilige handen is, altijd.

 

Waarvoor mag u ModuleBuilder bellen? 

Audit & Assessment

We identificeren pijnpunten in uw bedrijfsnetwerk, software of infrastructuur waarin we anticiperen op mogelijke risico’s en bedreigingen.

Vraag een offerte

Security plan

We rollen een waterdicht plan uit voor uw IT omgeving. We staven dit met testen in de praktijk en maken ruimte voor proactieve bijsturing.

Vraag een offerte

GDPR-richtlijnen

We zorgen ervoor dat u voldoet aan de strenge Europese vereisten zodat u monsterboetes én datalekken vermijdt.

Vraag een offerte

Information security op maat van uw KMO

Onze security experts brengen interne en externe veiligheidsrisico’s in kaart en geven een transparante terugkoppeling van de resultaten waarin ze niet goochelen met ingewikkeld vakjargon maar wel heldere taal spreken. Geen dikke dossiers met zware investeringen, maar wel een haalbaar stappenplan om uw bedrijf beter te beveiligen.

Indien gewenst omcirkelen we op regelmatige basis een datum in onze agenda voor een security check-up zodat we de processen in uw organisatie continu kunnen verbeteren.

Uw KMO security proof maken?

  • Tweets