ICT Professionals

Heeft u de verantwoordelijkheid om in uw bedrijf een ISO normering te behalen?
Of bent u een ICT consultant die zijn expertise rond information security wil updaten?
Kan u als security manager in uw bedrijf extra ondersteuning gebruiken?

 

ModuleBuilder is uw partner voor elke ICT professional.

ModuleBuilder organiseert open of in-company trainingen en workshops rond information security in de breedte en de diepte. Onze senior security experts ondersteunen ICT professionals door gespecialiseerde security trainingen op maat uit te werken. We garanderen een maximaal leerrendement waardoor technische skills en horizontale kennis over essentiële technologische parameters zoals beveiliging, infrastructuur en netwerken niet verouderen.

Wenst u een bepaalde ISO certificatie te behalen? ModuleBuilder coacht uw mensen op de werkvloer zodat ze de gepaste audits kunnen uitvoeren volgens de regels van de kunst.

 

Waarvoor mag u ModuleBuilder bellen?

Training ISO certificaties

In deze training reiken wij tools en processen aan om ISO certificaties (ISO 2700x, ISO 22301) te behalen: van audit, tot projectbeheer en evaluatie.

Bekijk kalender

Training IT security audits

Leer risico’s in kaart brengen en maatregelen uitstippelen om bedreigingen te controleren en beheren in uw bedrijf.

Bekijk kalender

Training IT & cyber security

Met onze open en in-house trainingen en workshops volgt u de nieuwste trends en evoluties in de IT & cyber security wereld op de voet.

Bekijk kalender

Information security opleidingen met een plus

Onze IT security experts hebben hun jarenlange expertise en ervaring gecombineerd met een serieuze dosis passie voor het specifieke thema information security in een uitgebreid aanbod trainingen en workshops gegoten. We geven hands-on cursussen perfect afgestemd op uw behoeften, uw bedrijf en conform de wet- en regelgeving. We werken praktijkgericht en maken altijd ruimte om vragen snel en efficiënt te beantwoorden. Een training van een halve of hele dag? Alles kan!

ModuleBuilder is uw ontbrekende schakel in information security die uw IT skills versterkt en u op weg zet naar een effectieve informatiebeveiliging.

Heeft u interesse in het aanbod workshops en trainingen?

  • Tweets